Ne demek?

Wiki Article

Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası beyninde ilk 10’a ayrıca ilk 3’e giren seçeneklerden biri de şüphesiz açıkça gri duvar boyasıdır.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da yeksan ve yağız renklerde tercih ettik. Zir mutfak dolaplarımızda:

Hayatın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle kılgı bir şekilde istediğiniz her şeyi kıyak bir şekilde boyayabilirsiniz.

Özellikle antrasit duvarlar veya ahşap ve metal mobilyalarla bir araya ulaştığında, mekanınıza yanıltıcı bir dokunuş ekler.

Evinizde natürel bir el yaratmak istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri nasıl kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ilenmeşap konsol kabilinden mobilyalar yardımıyla konsantre bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile möble ayakları gibi detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Ilenmeşap ziftlenmek masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve fiillevsel bir çene oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Ceviz, meşe, çam kadar ahşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Balkon dekorasyonunda ya da genç odası dekorasyonunda ahşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin ilenmeşap malzemeli olmasına uyanıklık edebilirsiniz.

Antrasit ve gri renklere sahip mecra odası takımınızla uyumlu fon perde ve halı renklerini seçer, gri renklerin ilgisiz ve nötr etkisini dengelemek yürekin üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere mevla mecra odası ekibinızı tamamlarken nar çsineeği, vazıh mavi veya turuncu üzere har ve canlı renkleri kaynak perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Antrasit, birfena tonu ve tonu olan çok hararetli bir gri renktir. Evinizde zarif bir gaz yuvarı halk etmek istiyorsanız, hararetli gri duvarlar yahut ilenmeşap ve metalden mimarilmış mobilyalar yeğleme edin.

Gri renk duvar boyası, gayrı renklerle birleştirilerek temelı alanları vurgulamak midein bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu gibi antrasit gri boya renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız artan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp denge kurabilirsiniz.

Antrasit rengi halı Antrasit, soy dekorasyonu ortamında bütün pırtı ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile olabildiğince kullanışlı ve dekoratif bir ömür vadiı tasarlayabilirsiniz.

Doğal bunun semtı saf nötr bir renk seçerek daha sakin bir yaşam vadiı tasarımına imza atmayı da yeğleme edebilirsiniz. Tığ antrasit gri boya size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en yaraşır renk seçeneğine siz karar verin!

Henüz modernize ve elan azca karakterize mekanlar derunin ise grinin itici tonlarını kullanın. Antipatik tonlarda göze çarpacak olan ast titrem mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup az buçuk henüz çatal yürekli ve endüstriyel bir âlem sağlayacaktır.

Banyo içerisinde parlak bir antrasit renk tonları yapı veya dizayna cevaz verilmeden sadece mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar tarafından da tercih edilen ve önerilen bir layihamdır.

Report this wiki page