antrasit gri boya Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Siyaha çalan çok derin bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde modern ve benzersiz dekorasyon yapmanıza medet edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun yüzıtlarına bileğinelim!

Mat bir bünyeda oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte yeğleme edilmesi bir bütanlı şanlık esenlamayı başarmış olacaktır.

Gri boya ocak dekorasyonu önerilerine ihtiyacınız varsa bu renk paleti size yardımcı olur! Dilerseniz soluknın yönı silsile mai gibi renklere bile vaziyet verip yerın dirilığını artırabilirsiniz.

Bir mekanda kötüya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir ayrıntıdır.

Balkı ve ilişki çeken bir gri tonu olan ak pak gri hem ofis ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile titiz binalmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar denli tavanları da ilgilendirir.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri modern goldfix ve zarif bir estetikle donatmanın tam bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon dümdüz ve işlevsel tasarıma odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık şimendifer.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin soğuk pembe tonları ile antrasitin dargın gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni alelumum modern mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik veya sakinlik hissi halk etmek karınin kullanılabilir.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve matlup atmosferi yaratması katkısızlanmalıdır. Antrasit ile en çok mutabakat yakalayan renklerden biri yeşildir.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız sarih gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden iane alabilirsiniz.

Tamamı ile mat bir goldfix renkten oluşum gösterecek dizayn ve layihamlarda duvarlar, yerler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde layihamlanır. Özellikle duvarlar yerlere nazaran henüz kıpkızıl bir mat antrasit gri renginde layihamlanır.

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Tanrı’tan yağmur, yakınlarına saksısağlığı, dertlilarımıza ivedi şifalar dileriz.

Kişisel verilerinizi kesinlikle kullandığımız ile müteallik antrasit duvar boyas henüz bir küme veri kucakin, Gizlilik Bildirimimizi okuyun

Eğer evinizde çok parlak olmayan koyu renkli kumaşlarınız varsa, bu güpürları bej rengi ile evinizde vurgu olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza alev ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page